Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
B17 vitamin képes leírás - Vitamin.tlap.hu
részletek »

B17 vitamin - Vitamin.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vitamin.tlap.hu » B17 vitamin
Keresés
Találatok száma - 4 db
B-17 vitamin

B-17 vitamin

Minden betegséget könnyebb és egyszerűbb megelőzni, mint azt gyógyítani! Célunk, hogy lehetőséget adjunk a rákos betegségek megelőzéséhez. Jóllehet rákbetegek megfigyelésénél nem állapítottak meg minimális napi szükségletet a B17 vitamin pontos mennyiségére vonatkozóan, az alapvető felfogás szerint a B17 vitamin elegendő napi mennyisége az alábbi két javaslat egyikének elfogadásával biztosítható: Dr. Krebs szerint az egyik módszer az, ha teljes egészében (magokkal együtt) elfogyasztjuk a B17 vitamint tartalmazó gyümölcsöt, de a magokból nem veszünk magunkhoz többet, mint amennyit akkor tennénk, ha a teljes gyümölcsöt fogyasztanánk el. A második módszer szerint öt testsúly kilogrammonként egy sárgabarack mag elegendő védelmet nyújt a rák megelőzéséhez, jóllehet a pontos darabszám egyénenként változhat az adott személy anyagcseréjétől és étkezési szokásaitól függően. Egy 80 kg-os férfi például elfogyaszthat naponta (átlagban keserű és édes) 18 - 20 darab sárgabarack magot, s így ezáltal biológiailag elfogadható mennyiségű B17 vitaminhoz juthat. Napi kettő vagy három darab (100 mg-os) B17 vitamin tabletta elfogadható kiegészítő adagnak tekinthető.

B17

B17

A hagyományos hunza étrend sárgabarackmaggal kiegészülve, az átlagos étrendnél mintegy kétszázszor több B17 vitamint tartalmaz. A napjainkban hivatalosan is elfogadott orvostudomány nem tud választ adni arra, miért mentesek a Hunzák a civilizáció betegségeitől. Talán a sárgabarackfákban rejlik a hunza emberek hosszú életének titka?

Csodaszer vagy méreganyag?

Csodaszer vagy méreganyag?

A rák diagnózis a betegek számára legtöbbször a halálos betegség szinonimájaként jelenik meg, holott ma már számos gyógymód létezik a daganatos betegségek ellen. Ezek lehetnek bevált, az orvosi szakmában alkalmazott kezelések, és lehetnek természetes eredetű gyógyhatású készítmények. Az egyik legújabb vegyület a B17-vitamin, melynek gyógyhatását a mai napig heves viták övezik. Az álláspontok még orvosi berkekben sem egyeznek meg ebben a témában. Egyesek bizonyítottnak tartják a szóban forgó vegyület gyógyhatását, mások a hosszú távú eredményekre várnak. Számos neves kutató és hivatalos szerv viszont egyenesen mérgezőnek tartja.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Vitamin rák ellen

Vitamin rák ellen

B17 vitamin rák ellen A B-17 vitamin (Laetrile, Amigdalina) alternatív rákgyógyszer, injekció és tabletta a rákos sejtek csökkentésére, megszüntetésére, valamint szaporodásuk megállítására szolgál. Az alábbiakban több cikket olvashat a szer ellen és mellett is.Kémiai szerkezetét tekintve ez a vegyület benzaldehidből, ciángyökből és diszacharidból áll : C12H21O10-O-CH(ON)-C6H5. Tulajdonképpen egy speciális cukormolekula és egyáltalán nem mérgező. Nagy mennyiségben fordul elő a csonthéjasok magvában, a hüvelyes növényekben, füvekben, gabonafélékben, különösen nagy koncentrációban a sárgabarack magjában található. A daganatölő hatás kiváltója a természetes cianid és a benzaldehid. Ez a két anyag a B-17 vitaminban cukormolekulává ált össze, hogy táplálja az egészséges sejteket és a szervezetben kialakult tumor sejteket pedig alkotórészeire bomolva megölje. Vízben oldódó vitamin, tehát nem oldódik olajban, zsírban és zselatinban. Nem rakódik le a szervezetben, hanem dolgavégeztével a vizelettel távozik.

Tuti menü