Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
B17 vitamin képes leírás - Vitamin.tlap.hu
részletek »

B17 vitamin - Vitamin.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vitamin.tlap.hu » B17 vitamin
Keresés
Találatok száma - 4 db
B-17 vitamin

B-17 vitamin

Minden betegséget könnyebb és egyszerűbb megelőzni, mint azt gyógyítani! Célunk, hogy lehetőséget adjunk a rákos betegségek megelőzéséhez. Jóllehet rákbetegek megfigyelésénél nem állapítottak meg minimális napi szükségletet a B17 vitamin pontos mennyiségére vonatkozóan, az alapvető felfogás szerint a B17 vitamin elegendő napi mennyisége az alábbi két javaslat egyikének elfogadásával biztosítható: Dr. Krebs szerint az egyik módszer az, ha teljes egészében (magokkal együtt) elfogyasztjuk a B17 vitamint tartalmazó gyümölcsöt, de a magokból nem veszünk magunkhoz többet, mint amennyit akkor tennénk, ha a teljes gyümölcsöt fogyasztanánk el. A második módszer szerint öt testsúly kilogrammonként egy sárgabarack mag elegendő védelmet nyújt a rák megelőzéséhez, jóllehet a pontos darabszám egyénenként változhat az adott személy anyagcseréjétől és étkezési szokásaitól függően. Egy 80 kg-os férfi például elfogyaszthat naponta (átlagban keserű és édes) 18 - 20 darab sárgabarack magot, s így ezáltal biológiailag elfogadható mennyiségű B17 vitaminhoz juthat. Napi kettő vagy három darab (100 mg-os) B17 vitamin tabletta elfogadható kiegészítő adagnak tekinthető.

B17

B17

A hagyományos hunza étrend sárgabarackmaggal kiegészülve, az átlagos étrendnél mintegy kétszázszor több B17 vitamint tartalmaz. A napjainkban hivatalosan is elfogadott orvostudomány nem tud választ adni arra, miért mentesek a Hunzák a civilizáció betegségeitől. Talán a sárgabarackfákban rejlik a hunza emberek hosszú életének titka?

Csodaszer vagy méreganyag?

Csodaszer vagy méreganyag?

A rák diagnózis a betegek számára legtöbbször a halálos betegség szinonimájaként jelenik meg, holott ma már számos gyógymód létezik a daganatos betegségek ellen. Ezek lehetnek bevált, az orvosi szakmában alkalmazott kezelések, és lehetnek természetes eredetű gyógyhatású készítmények. Az egyik legújabb vegyület a B17-vitamin, melynek gyógyhatását a mai napig heves viták övezik. Az álláspontok még orvosi berkekben sem egyeznek meg ebben a témában. Egyesek bizonyítottnak tartják a szóban forgó vegyület gyógyhatását, mások a hosszú távú eredményekre várnak. Számos neves kutató és hivatalos szerv viszont egyenesen mérgezőnek tartja.

Vitamin magazin hírek
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a táplálékod legyen. - Addig nem adok gyógyszert a betegnek amíg a táplálkozását rendbe nem teszem! Sokkal fontosabb azt tudni, milyen embert érint a betegség, mint azt, hogy milyen betegség érinti az embert. / Más ezt úgy fogalazta meg, hogy nincs gyógyithatatlan betegség, csak gyógyithatatlan...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Az egészség elvesztésének lépései.
Az egészség elvesztésének lépései. Néhány elgondolkodtató mondat, amivel foglalkoznunk kell: 1. Az emberek...
Vitamin rák ellen

Vitamin rák ellen

B17 vitamin rák ellen A B-17 vitamin (Laetrile, Amigdalina) alternatív rákgyógyszer, injekció és tabletta a rákos sejtek csökkentésére, megszüntetésére, valamint szaporodásuk megállítására szolgál. Az alábbiakban több cikket olvashat a szer ellen és mellett is.Kémiai szerkezetét tekintve ez a vegyület benzaldehidből, ciángyökből és diszacharidból áll : C12H21O10-O-CH(ON)-C6H5. Tulajdonképpen egy speciális cukormolekula és egyáltalán nem mérgező. Nagy mennyiségben fordul elő a csonthéjasok magvában, a hüvelyes növényekben, füvekben, gabonafélékben, különösen nagy koncentrációban a sárgabarack magjában található. A daganatölő hatás kiváltója a természetes cianid és a benzaldehid. Ez a két anyag a B-17 vitaminban cukormolekulává ált össze, hogy táplálja az egészséges sejteket és a szervezetben kialakult tumor sejteket pedig alkotórészeire bomolva megölje. Vízben oldódó vitamin, tehát nem oldódik olajban, zsírban és zselatinban. Nem rakódik le a szervezetben, hanem dolgavégeztével a vizelettel távozik.

Tuti menü