Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű gyógynövényként tekintenek a ganodermára. Ez az úgynevezett \"Első Gyógyszer\", amely még hosszú távon történő fogyasztás esetén sem okoz semmilyen - Vitamin magazin
részletek »

Ganoderma a gyógynövények királya!

A vitaminokra, a különböző ásványi anyagokra, és a nyomelemekre igen nagy szüksége van szervezetünknek. Egészséges életvitelünkhöz elengedhetetlen ezen anyagok bevitele. A Vitamin Tuti Magazin szeretne útmutatást nyújtani az egészséges táplálkozáshoz
Vitamin magazin
Itt vagy: Vitamin magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Ganoderma a gyógynövények királya!
Ganoderma a gyógynövények királya!
Ganoderma a hatékony segítség?!
A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű gyógynövényként tekintenek a ganodermára. Ez az úgynevezett "Első Gyógyszer", amely még hosszú távon történő fogyasztás esetén sem okoz semmilyen mellékhatást. Javítja az állóképességet, fokozza a szervezet öngyógyító képességét, segít abban, hogy megőrizzük egészségünket, és hosszú életet élhessünk. A ganoderma az erek karbantartója, a legerősebb lúgosító "növény"!
A ganoderma több mint ezer évig a misztériumok ködébe burkolózott. Az emberek csak annyit tudtak, hogy a ganoderma megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít, de soha senki nem fogott tudományos kutatásba, hogy megállapítsa, miért is olyan hatékony.

Az utóbbi években a tudósok által végzett alapos kutatások - az együttműködő kórházak, egyetemek és gyógyszeripari vállalatok elemzéseinek és klinikai kísérleteinek segítségével - végre megfejtették kivételes hatékonyságának titkát. Vértisztító, méregtelenítő, vizelethajtó, májkímélő, bélműködést szabályozó, szívműködést elősegítő, vérnyomás-beállító, köhögésmegszüntető és köptető hatású, nyugtatószer és tumorgyógyító hatású.

A ganoderma fontos alkotóelemei

 • 1. Szerves germánium (Ge): Akár másfélszeresére növeli a vér oxigénfelvevő képességét; javíthatja az emésztést, megelőzheti a szövetek elhalását. Dr. Kazuhiko Asai kutatásai szerint a ganoderma 800-2000 milliomodrészben tartalmaz germániumot. Ez négy-hatszor annyi, mint amennyi a panaxgyökérben (ázsiai ginszengben) található.
 • 2. Poliszacharidok: Ezek erősíthetik a szervezet immunrendszerét, megölik a vírusokat. Japán gyógyszeripari vállalatok gyógyászati alkalmazáshoz megfelelően finomították, és a Koseisho Egészségügyi Részlege Japánban támogatott gyógyszernek nyilvánította.
 • 3. Keserű íz. A japán orvos- és gyógyszerészszakma folyamatosan kutatja ezt a tulajdonságot.
 • Az eredmény: valószínűsíthetően a germánium és a poliszacharidok kapcsolatából adódik. Egyes növények tartalmazzák az egyiket vagy a másikat, de a ganoderma mindegyiknél hatékonyabb. Az alkotóelemek kombinációja eltér minden más növényétől, és a hatékonyság biztosítása érdekében minden alkotóelemet meg kell őrizni.


A ganoderma orvostudományi alapjai

Dr. Shigeru Yuji klinikai kísérletei alapján a ganoderma a következő alapfunkcióinak köszönheti hatékonyságát.

 • 1. Csökkenti a vérben a koleszterin és a szabad zsírok mennyiségét.
 • 2. Csökkenti a vércukorszintet; visszaállítja a hasnyálmirigy működését.
 • 3. Csökkenti a vérben található lipidek számát, és stabilizálja a vörösvérsejtek membránjait.
 • 4. Mivel a ganoderma adenozint tartalmaz, csökkentheti a vérlemezkék felhalmozódását, bomlasztja a trombinokat és megakadályozza a trombózist.
 • 5. Javítja a mellékvesekéreg működését az endokrin-egyensúly fenntartása érdekében.
 • 6. Fokozza a szervezet természetes öngyógyító képességét, és lehetővé teszi, hogy a szervezet erős immunrendszert alakítson ki.
 • 7. Megakadályozza a szövetsejtek elhalását.
 • 8. Megakadályozza a szenilitást a szervezet fiatalosan tartásával.
 • 9. Csökkenti a túlérzékenység elleni szerek mellékhatásait.
 • 10. Megakadályozza a szervek degenerációját.
 • 11. Megakadályozza az antigének által okozott allergia kialakulását, mivel gátolja a hízósejtek hisztaminkibocsátását.
 • 12. Megelőzi és kezeli a rák kialakulását, és blokkolja a rákos sejtek anyagcseréjét:


 • a. Normalizál a szövetkárosodás megelőzése érdekében.
 • b. Megakadályozza a rákos betegek - embólia miatti - hirtelen elhalálozását.
 • c. Megakadályozza a trombózis kialakulását, bomlasztja a trombinokat a környező szövetek falán, és csökkenti a rák elleni gyógyszerek blokkolását, erősítve az ilyen szerek hatékonyságát.
 • d. Csökkenti a rák által okozott fájdalmat.


Valóban igaz, hogy a ganoderma a modern betegségek ellenszere, és "univerzális orvosság" minden betegségre?

Yukio Naoi, Kiotói Egyetem Élelmiszeripari Tudományos Kutatóintézet - A ganoderma valóban univerzális "orvosság" lehet? Most ne a történelem során felbukkanó betegségekről beszéljünk, hanem a modern betegségekről. Hogy megtaláljuk a választ, tizenhárom éven keresztül újra és újra megvizsgáltuk a hatásait. Kielégítő eredményeket kaptunk. Az első kérdés az, hogy a ganoderma minden betegség esetén hatásos lehet-e. A válaszunk: igen, mert képes arra, hogy karbantartsa a modern ember egészségét. Egy kevésbé egészséges ember számára a ganoderma az emberi test leggyengébb, legerőtlenebb részére is hatással van. Egy beteg ember esetében gyökerénél ragadja meg a problémát, és lehetővé teszi a felépülést.

A ganoderma képes a kiegyensúlyozatlan szervezet megváltoztatására, és egészségessé teszi azt. Nincs eltérés az emberi fajok között, legyen az ősi vagy modern. A ganoderma minden esetben ugyanazzal a hatással bír. Emberek a világ minden részéről azonos eredményeket tapasztalhatnak. Ha egy beteg szervezete különösen jól reagál a ganodermára, az olyan, mintha egy szabadalmaztatott gyógyszer a maximális hatást váltaná ki. Tény, hogy eddig senkinél nem tapasztaltak olyat, hogy negatív hatással lett volna a páciensre vagy esetleg elégtelen eredményt nyújtott volna.

További részletek itt: egeszsegesember.info
Ganoderma webáruház: ganodermakave.info
Jane Yau ganoterepeuta előadása
Jane Yau 10 éve foglalkozik ganoterápiával a szervezet öngyógyító képességének erősítésével! - Jane Yau ganoterepeuta.
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - vitamin, ganoderma, reishi, táplálékkiegészítők, étrend-kiegészítők
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
- 2011-05-30 18:45:49
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü