Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A vitaminok elég tág fogalom. Sokan úgy gondolják, hogy ha valamit vitaminnak hívnak az csak jó dolog lehet. Csepegtetnek, pezsegtetnek az emberek mindenféle, sokszor szintetikus terméket, mert a TV - Vitamin magazin
részletek »

Gyógygombák - Ganoderma hasznossága és hatóanyagai!

A vitaminokra, a különböző ásványi anyagokra, és a nyomelemekre igen nagy szüksége van szervezetünknek. Egészséges életvitelünkhöz elengedhetetlen ezen anyagok bevitele. A Vitamin Tuti Magazin szeretne útmutatást nyújtani az egészséges táplálkozáshoz
Vitamin magazin
Itt vagy: Vitamin magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Gyógygombák - Ganoderma hasznossága és hatóanyagai!
Gyógygombák - Ganoderma hasznossága és hatóanyagai!
Ganoderma gyógygomba
A vitaminok elég tág fogalom. Sokan úgy gondolják, hogy ha valamit vitaminnak hívnak az csak jó dolog lehet. Csepegtetnek, pezsegtetnek az emberek mindenféle, sokszor szintetikus terméket, mert a TV reklámban azt látják, hogy az mennyire jó és egészséges és ezzel, úgy gondolják mindent megtettek az egészségükért, a megelőzésért. Pedig a szintetikus, test idegen vitaminok felszívódása így haszna szinte minimális, sőt egyes esetekben még káros is lehet.Ellenben a gyógynövények és gyógygombák, természetazonos anyagai szinte teljesen felszívódnak és hasznosak a megelőzés feladatában!
Ma a ganoderma gyógygombáról beszélünk!

A legtöbb betegséget a test működésének felborult egyensúlya okozza, a méreganyagok felhalmozódásának következtében. A Ganoderma jótékony hatása, hogy "orvosi ellenőrzést" végez a szervezetünkben és megtalálja a bujkáló betegségeinket. Ezt követően eltávolítja a méreganyagokat, hogy a test a saját természetes immunrendszerével hatásosan gyógyítani tudjon. Egyéb bioaktív hatóanyagai jó hatásúak magas vérnyomás esetén, valamint pozitív hatással van a megfelelő koleszterin és vércukorszint elérésére.

A Ganoderma fokozza az apoptózist (programozott sejthalál), így hozzájárulhat a daganatos sejtek osztódása s a tumor növekedésének lassításához. Többek között ennek köszönhető a tumorgátló hatása, ami ma már tudománytörténeti ténynek számít, ugyanis elsőként ebből a gombából vontak ki egy vízoldékony poliszacharidot.

A gombának a különböző vírusok elleni hatásvizsgálata nagy intenzitással folyt és folyik világszerte. Egyik hatóanyaga a ganoderic sav segíti a májműködést és hozzájárul a májkárosodás kialakulási kockázatának csökkentéséhez. Emellett több kutatásban is megfigyelték antibakteriális (pl. E. coli), gombaellenes (Candida) és vírus ellenes hatását is. Hatékony az influenza vírussal szemben.

A pecsétviaszgomba által tartalmazott kétszázféle vitamin és ásványi anyag zöme antioxidáns, a szervezetre nagyon kedvező hatású. Jelentős mennyiségben találhatók benne a megfelelő pH-szint kialakításához szükséges alkaloidok. Mivel hozzájárul a sejtek oxigénszállító kapacitásának fokozásához, ezért agyi keringési zavarok (fejfájás, migrén, agyvérzés szövődményei), fokozott fizikai terhelés és idegrendszeri problémák esetén is segítséget nyújthat.

Olyan gyógynövény, melynek nincs mellékhatása még hosszú távú használat után sem. Javítja a szervezet általános állapotát, öngyógyító képességét, ezáltal karbantartja a testet, és hosszabb életet biztosít.
A gyakorlatban a legfontosabb tulajdonsága, hogy bármilyen jellegű stresszel szemben erősíti a szervezetet. Így például daganatos betegségek esetén a gyógyszeres, és a kemoterápiás kezelések mellékhatásait rendkívüli mértékben csökkenti, és jobban működik az immunrendszer.

Segít eltávolítani a méreganyagokat, és elősegíti szervezetünk optimális működését. Tisztít és méregtelenít. Megfiatalítja a testet. Csökkenti az agyi- és testi kimerültséget. Az élet meghosszabbításának eszköze. Kiemelt jelentősége van a gyomor-, a vastagbél-, a máj és a hasnyálmirigyrák kiegészítő kezelésében. Vértisztító, méregtelenítő, vizelet hajtó, májvédő, bélműködés és keringés-szabályozó, vérnyomás beállító, testhűtő, köhögéscsillapító, köptető, nyugtató és rákellenes hatásait fedték fel.

A Ganoderma fontos összetevői:

http://www.gyogygomba.dxneurope.eu/blog-2015-03-08-_A_ganoderma_gyogygomba_tulajdonsagai

- A POLISZACHARID és a SZERVES GERMÁNIUM erős immunrendszert alakítanak ki. Daganatellenes tulajdonságokkal rendelkeznek; megakadályozzák a belső szervek elváltozásait. Emelik a vérrendszer oxigénszintjét, megsemmisítik az elhalt sejteket és a vízben oldódó méreganyagokat.

- Az ADENOZIN megakadályozza a vérrögök kialakulását, csökkenti a koleszterinszintet és a zsírtartalmat, segíti a vér szabad áramlását, fejleszti az adrenalinmirigy funkcióját, hogy egyensúlyban tartsa a hormonszintet, szabályozza az emésztést és megfelelő állapotban tartja a vér PH szintjét.

- A TERPENOID erősíti az emésztőrendszert és felépíti az antigének által okozott allergiák elleni védelmet. Csökkenti a koleszterinszintet és aktiválja a sejtek atommagját.

- A GANODERIC ESSZENCIA megfiatalítja a szöveteket, optimalizálja a test funkcióit és fiatalságát, legyőzi a bőrbetegségeket és megszépíti a bőrt.

Szerves germánium (Ge): másfélszeresére tudja növelni a vér oxigén felvevő képességét, javítja az anyagcserét, megóvja a szövetet az elváltozásoktól. A Ganoderma 800-2000 p.p.m germániumot tartalmaz. Ez 4-6-szor több mint amennyi a ginzengben található.

Poliszaharidok (nagy molekulájú szénhidrát): ezek javítják a test immunrendszerét, elpusztítják a vírusokat. A hatékonysága valószínűleg a germánium és a poliszaharidok kölcsönhatásának köszönhető. Néhány növényben megvan egyik vagy másik, de a Ganoderma ezeknél sokkal hatékonyabb. Vas, kálcium, kálium, magnézium, nátrium, réz, mangán és b- és d-glükánt tartalmaz.

1. Csökkenti a vér koleszterin szintjét és a zsír mennyiségét.
2. Csökkenti a vércukor szintet; helyreállítja a hasnyálmirigy működését.
3. A vérzsírok szintjét is csökkenti, helyreállítva vörös vérsejtek sejtfalait.
4. Mivel a Ganoderma Adenozint tartalmaz, a vérlemezkék összetorlódását csökkenti, szétrombolja a vérrögöket és megakadályozza a trombózis kialakulását.
5. Javítja a mellékvese mirigyeinek funkcióit, ezáltal az endokrinológiai egyensúlyt fenntartja.
6. Elősegíti a test öngyógyulási képességét, mivel az immunrendszert erősíti.
7. Megelőzi a szövetsejtek elváltozását.
8. Megelőzi a szenilitás kialakulását, fiatalos agyműködést biztosít.
9. A vérnyomáscsökkentő gyógyszerek mellékhatásait csökkenti.
10. A szervelváltozásokat megelőzi.
11. Az antigének által okozott allergiákat megelőzi, mivel elnyomja a hisztamint kibocsátó hízósejtet.
12. Megelőzi és kezeli a rákot és gátolja a rákos sejtek áttételeződését:
13. Helyreállítja a roncsolt szövetsejteket.
14. Az embólia által okozott hirtelen halált megelőzi rákos betegek esetében.
15. Megelőzi a trombózis kialakulását és lerombolja a környező sejtfalakon kialakult, vérrögöket
és eltávolítja rákellenes gyógyszerek lerakódásait, ezáltal növelve azok hatékonyságát.
16. Csökkenti a rák okozta fájdalmakat.
A gombakivonat segíti az agyműködést és hozzájárul az idegrendszer optimális működéséhez.

Hol vásároljak:
http://dxnganodermagyogygomba.blogspot.hu/2015/03/hol-vegyek-gyogygombat-dxn.html

Azonban nem mindegy, hogy milyen forrásból vásárolunk gyógygombákat!
Egyáltalán nem mindegy, hogy mi található a ganoderma porban , vagy kapszulában amit vásárolunk, gyógyulásunk, vagy a megelőzés szempontjából!
Nem lehet szempont az olcsóság, hisz mindenki tudja, hogy olcsó húsnak híg a leve, és ingyen sajt is csak az egérfogóban van!
Persze fontos, hogy ne valami túlárazott terméket vegyünk, valami elszállt amerikai MLM cégtől, de azért fontos az is, hogy ha valami olcsó nézzük meg miért az, és milyen termesztés, feldolgozás van mögötte!

Vannak cégek akikről nem lehet kinyomozni, hogy hol termesztik a gyógygombáikat, hol dolgozzák fel és milyen eljárással? Nem tudni mi van a kapszulákban? Hatóanyag vagy csak darált gomba?
Máig nem tudtam kinyomozni, hogy a Varga Gábor féle varga gomba, honnan származik, hol termelik, hol a farm, milyen a feldolgozás. Vagy lehet, hogy csak veszik valakitől és eladják?
Nem tudom.
Ahogy a fogarasi gomba, vagy a fülöpjakabi gomba is hagy kérdéseket maga után.
Tisztelem a magyar vállalkozó kedvet, és termesztést de én ha keresek valamit akkor a legjobbat, a legnagyobbat a legrégebbit, a legkomolyabbat, és legbiztosabb minőséget akarom.
És lehet ezt vitatni, de a tények azt mutatják, hogy a legrégibb és legnagyobb saját gyógygomba farmokkal rendelkező ganodermás cég a világon, mintegy 5 millió regisztrált taggal, és milliárd dolláros forgalommal a DXN cég, melynek hatóanyag kivonási eljárása egyedülálló szabadalom, és 20 kg gombából lesz 1 kg hatóanyag ami a kapszulákba kerül!

Tehát ha a legjobbat keresed és a legjobb áron, a legjobb minőséget szeretnéd, ár-érték arányban akkor javaslom a DXN cég gyógygombás termékeit, amiket itt tudsz megvenni:

http://wellnesskavehaz.hu/termekek

Egyszeri regisztrációval törzsvásárló lehetsz ami 20-25% százalék kedvezményt jelent azonnal!
Gyógygombák minőségéről
A DXN alapító elnöke beszél arról DXN ganoderma miért olyan jó minőségű!
Természetesen egészséges!
Mi az egészség és mit tehetünk a megőrzéséért? Szeretne egészséges lenni? TERMÉSZETESEN?:) Járjon legalább egy lépéssel előbb! Ne a betegség kényszerítse ki Önből az első lépést az egészséges életmód felé! Felmérések és statisztikák alapján kijelenthető megállapítás, hogy egy bizonyos összeget minden ember elkölt élete során az egészségére, ezt senki sem spórolhatja meg! De azt , hogy mire azt igen! Minek köszönhető, hogy vannak egyes népcsoportok akiknél még nem ismertek ezek a betegségek, szavuk sincs rá! Minek köszönhető, hogy bár a táplálékkiegészítők nem gyógyítanak mégis olyan mértékben támogatják a testünket, hogy az ennek eredményeként gyakran csodákra képes a legkülönbözőbb betegségek elleni harcban?!
DXN ganoderma DXN ganoderma
Gomba micélium - GL Gomba micélium - GL
Érett ganoderma RG Érett ganoderma RG
Ganoderma termesztése Ganoderma termesztése
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - DXN,OG,fogarasi gomba, vargagomba,Fülöpjakabi gomba,gyógygomba,ganoderma.
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
- 2015-03-14 11:40:52
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü