Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Akkoriban emésztő vágy volt bennem, hogy meggyógyuljak és elmondhassam az embereknek, hogy ez lehetséges! Mikor rám törtek a rohamok, a pánik és a félelem, hogy megörülök, akkor ez reménytelennek - Vitamin magazin
részletek »

Gyógyulás depresszió pánikbetegség és alvászavar problémákból!

A vitaminokra, a különböző ásványi anyagokra, és a nyomelemekre igen nagy szüksége van szervezetünknek. Egészséges életvitelünkhöz elengedhetetlen ezen anyagok bevitele. A Vitamin Tuti Magazin szeretne útmutatást nyújtani az egészséges táplálkozáshoz
Vitamin magazin
Itt vagy: Vitamin magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Gyógyulás depresszió pánikbetegség és alvászavar problémákból!
Gyógyulás depresszió pánikbetegség és alvászavar problémákból!
Egészséges kávéval egészséges élet!
Akkoriban emésztő vágy volt bennem, hogy meggyógyuljak és elmondhassam az embereknek, hogy ez lehetséges! Mikor rám törtek a rohamok, a pánik és a félelem, hogy megörülök, akkor ez reménytelennek tűnt! Nem tudtam aludni, sokszor még hajnali négykor is olvastam, tanításokat hallgattam! De állandóan megvallottam a hitemet, leírtam, kimondtam néha kikiabáltam a hitemet a gyógyulásban! Imádkoztam, hálát adtam és kértem Istent mutasson valami kiutat, segítsen megtalálnom a gyógyulás útját! Aztán a sok próbálkozás után találtam valamit, valamiket amitől minden megváltozott és új életet kezdhettem!
Szomorú világban élünk, mikor az embereknek attól kell félniük, hogy elmondhatják-e, hogy mi történt velük, mitől gyógyultak meg, és mi segített kijönni reménytelennek tűnő egészségügyi problémákból!
A törvény tiltja ugyebár, hogy bármi egészségügyi hatást tulajdonítsunk élelmiszereknek, mert ugyebár a táplálékkiegészítők azok élelmiszerek, nem gyógyszerek és nem is gyógyhatású készítmények!
Évszázadok óta ismert, a csipkebogyó, a fokhagyma, a citrom stb jó hatása az egészségre, mégse lehet ezeknek se egészségügyi hatást tulajdonítani. Ostoba egy helyzet és világ ez!

Én például 2008-ban, mikor stroke szerű tünetekkel intenzív osztályra kerültem, és utána depresszió pánikbetegség és alvászavar gyötört, kétségbeesve kerestem a megoldást az interneten, ki az akinek sikerült meggyógyulnia, kinek mi használt, van-e valami természetes gyógymód? És szinte semmit se találtam!
Csak pszichiátereket méregdrágán, fórum bejegyzéseket, hogy milyen antidepresszánsok vannak és aki elkezdi szedni egyre mélyebbre kerül, egyre többet kell szedni.....! Mikor meggyógyultam első az volt, hogy meg akartam osztani ezt másokkal, hogy aki keres az interneten, az találjon kiutat, megoldást és ne higgye azt hogy nincs más út, csak a gyógyszerek! Ekkor találkoztam először ezzel a törvénnyel, hogy nem tulajdoníthatok gyógyhatást semmilyen táplálékkiegészítőnek!

Úgy tudom saját terméktapasztalatot meg lehet osztani, csak másét nem, ezért videóban elmondom, hogy velem mi történt és hogy találtam meg a gyógyulásom a gyógygombák és Spirulina segítségével, egészséges ganoderma kávéra váltva az addig refluxot okozó hagyományos kávémat!
Ha érdekel a gyógyulásom története itt megtekintheted elolvashatod:

http://dxnonlineteam.info/blog/2015/09/05/dxn-nlt-videok-gyogyulasom-es-sajat-termektapasztalataim/

Többen megkerestek már, hogy én mitől gyógyultam meg álltam helyre, s volt aki azt mondta, hogy amit írtam reklám. Jogos a bizalmatlanság, de gondolj bele, ha valami használt, akkor annak neve van az konkrét dolog, így nagy valószínűséggel ára is van, és úgy lehet beszerezni. Én mikor akkoriban a megoldást kerestem nagyon örültem volna, ha rátalálok egy ilyen "reklámra" mert szörnyen éreztem magam. Ha valami gyógyszert ajánlanék, vagy valami pszichiátriai kezelést az is reklám lenne. A kérdés az, hogy most megakarsz-e gyógyulni, valóban megoldást keresel, vagy csak sajnálod és sajnáltatod magad a környezeteddel! Én ma már tudom, hogy van kiút de amikor elkezdtem akkor csak a hitem volt hogy ez tényleg használni fog! Ha nincs bizalmad a természetes megoldásokban, akkor nem marad más, mint a gyógyszer, ami tönkretesz és nem használ, legfeljebb a tüneteket nyomja el! Az én reklámom nem üzleti érdek, hanem segítő szándék, de mivel én is a termék népszerűsítésével foglalkozom mióta meggyógyultam így csak bizalom kérdése, hogy elhidd hogy elsősorban segíteni akarok volt sorstársaimon. Valamire ki fogod adni a pénzed, akkor miért ne olyanra adnád, ami használ?
Gyógyulásom története.
Őszintén elmondom velem mi történt , és te döntöd el érdekel-e a dolog, adsz-e egy esélyt magadnak, hogy hátha neked is használ?! Semmiit nem ígérek, ígérhetek, de ha nekem bevált miért ne használhatna másnak is!?
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - dxn,ganodermakávé,pánikbetegség,depresszió,alvászavar,xanax,gyógyulás,
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
- 2015-09-29 15:27:47
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü