Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ismered a mondást? Magas poszt - magas fizetés - magas vérnyomás! Manager felelőssége Managerként felelős vagy a folyamatosan változó politikai-gazdasági-piaci körülmények között a - Vitamin magazin
részletek »

Melyek a leggyakoribb manager betegségek?

A vitaminokra, a különböző ásványi anyagokra, és a nyomelemekre igen nagy szüksége van szervezetünknek. Egészséges életvitelünkhöz elengedhetetlen ezen anyagok bevitele. A Vitamin Tuti Magazin szeretne útmutatást nyújtani az egészséges táplálkozáshoz
Vitamin magazin
Itt vagy: Vitamin magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Melyek a leggyakoribb manager betegségek?
Melyek a leggyakoribb manager betegségek?
Belefáradtál a munkába?
Ismered a mondást? "Magas poszt - magas fizetés - magas vérnyomás!" Manager felelőssége Managerként felelős vagy a folyamatosan változó politikai-gazdasági-piaci körülmények között a célok helyes meghatározásáért, az ahhoz vezető folyamatok és feladatok kidolgozásáért és hatékony megvalósításáért. Ez folyamatos és gyors információgyűjtést, elemzést, tervezést, irányítást és ellenőrzést igényel. Állandóan döntési helyzetben vagy és folyamatosan felelősséget vállalsz. Az, hogy adott döntés helyes volt-e vagy hibás, gyakran hetek, hónapok múlva derül ki.
Mindez állandó készültségi állapottal és nagy belső feszültséggel jár. Egy idő múlva a feszült állapot veszélyesen megszokottá válik.

Manager állandó készenlétben

A készenléti állapot folyamatossá válik, nem korlátozódik a hivatalos munkaidőre, a problémák, feladatok újra és újra történő végiggondolása révén állandósul. A szabadidő is bevonódik a munkába, üzleti vacsorák, kapcsolat-építő teniszmérkőzések formájában.

Manager feszültsége

A hazavitt munka és feszültség, a kevés szabadidő sokszor a családi kapcsolatok megromlásához vagy szakításhoz vezet, mely további feszültségek forrása, és menekülésként további munkára sarkall. Lazítani már nem tudsz.

Manager betegség
A tartós készenléti állapotban az idegrendszer folyamatosan fokozottan működik, mely először még visszafordítható, később visszafordíthatatlan károsodást okoz a szervezetben és kialakul valamelyik manager betegség!

Mivel minden napod kihívásokkal teli, mindenkiben a konkurenciát látod, folyamatos verseny, és küzdés az életed. Ennek szervezeted fizeti meg az árát. A túlhajszolt élet miatt kialakul az alvászavar. A folyamatos készenlét miatt, soha nem sikerül kipihenni magad, fáradttá és kimerültté válsz.

Már egy szikra is elég a robbanáshoz?
Egy túlhajszolt nap, hét, hónap vagy akár év után (tényleg, mióta vagy már a mókus kerékben?), azt veszed észre magadon, hogy egy bagatell dolog is elég arra, hogy majd felrobbanj.

Elég, ha a munkatársad elront egy apróságot, ha a párod kérdez valamit, ha a gyerek összetör egy poharat, ha a kutyába megbotlasz... Kimerült, dühös, ideges, indulatos vagy és ezt bizony ki is fejezed. Te is tudod, hogy ilyenkor kibírhatatlan vagy, de nem tudsz ellene tenni.

"Időt kérek"

Szeretnéd kipihenni magad, de a sok munka, a felelősség, a folyamatos készenléti állapot, az elvárások miatt nem tudsz már pihenni.
Reggeli fáradtság legyőzhető gyógygomba kivonatot tartalmazó kávéval!

Jót tenne egy kis lazítás, de nem vehetsz ki szabadságot a határidős munkák, a teljesítménykényszer miatt. Benned van a félelem, ha nem dolgozol lemaradsz! Tudod, hogy ha szabadságra mennél, akkor sem tudnál pihenni, akkor meg minek?

Feltöltődni, de hogyan?
Szeretnél úgy feltöltődni, úgy elmulasztani a kimerültséged, hogy ne kelljen nagy árat fizetned és ne kelljen változtatnod az életeden?


Olyan táplálékra van szükséged, mely fokozza az erőnlétet és energia többletet ad!

Ilyen a ganoderma kivonatot tartalmazó egészséges DXN kávé!

Mi van ha nem szereted a kávét?

Persze előfordulhat, hogy nem szoktál kávézni, de szükséged van feltöltődésre, akkor ajánlom Neked a Ganoderma kivonatot tartalmazó Cocozhi kakaót, melyből kiváló forró csokit tudsz készíteni.
Ha pedig a kakaóról leszoktál gyermek korodban, akkor a Reishi Gano Zöld teát próbáld ki, segíteni fog!

Ezek is tartalmazzák a ganoderma kivonatát, mely frissíti a tested és szellemed.

Ha délig itt megrendeled, holnap már ki is próbálhatod. Egészségedre!

http://fittkavezo.hu/termekek
Hirdetés
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - managerbetegség, fáradtság, kimerültség, szabadság
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2015-10-09 20:01:51
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü