Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sokfajta cég az egész világon akik Spirulina termesztéssel, kifogással foglalkoznak illetve a feldolgozásnak is különböző módjai, formái vannak! Ahhoz, hogy a legjobb eredményeket érjük el a - Vitamin magazin
részletek »

Néhány dolog ami a DXN Spirulina mellett szól!

A vitaminokra, a különböző ásványi anyagokra, és a nyomelemekre igen nagy szüksége van szervezetünknek. Egészséges életvitelünkhöz elengedhetetlen ezen anyagok bevitele. A Vitamin Tuti Magazin szeretne útmutatást nyújtani az egészséges táplálkozáshoz
Vitamin magazin
Itt vagy: Vitamin magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Néhány dolog ami a DXN Spirulina mellett szól!
Néhány dolog ami a DXN Spirulina mellett szól!
Első helyen egy versenyen!
Sokfajta cég az egész világon akik Spirulina termesztéssel, kifogással foglalkoznak illetve a feldolgozásnak is különböző módjai, formái vannak! Ahhoz, hogy a legjobb eredményeket érjük el a megelőzés, és étrend-kiegészítés területén, fontos, hogy a legjobb minőségű, tiszta, és legnagyobb hatóanyag tartalmú Spirulina termékeket fogyasszuk!
Néhány dolog mely a DXN Spirulina mellett szól:

- Malaysia éghajlata a legkedvezöbb a Spirulina minőségéhez mivel ott van a legtöbb napsűtéses óra, a legjobb a napsugárzás szöge és ereje, így a legfontosabb alkotórész a klorofill itt képzödik legnagyobb mennyiségben benne!

- A DXN-nek saját Spirulina farmja van ahol a medencéből közvetlenül megy az alga a feldolgozóhelyre ahol hidegsajtolással a hatóanyagok megtartásával készül a kiválóan emészstödő DXN Spirulina!
A DXN Spirulina lett a legjobb táplálék kiegészítő és a "Brand of the Year Award 2010" díjat nyerte el, melyet Yousuf Raza Gilani, Pakisztán Miniszterelnöke, adott át (DXN Pakisztán nevében Zarif Ahmed vette át a díjat).

DXN Spirulina:

A spirulina egyfajta kék-zöld alga, mely gazdag proteinben, béta-karotinban, klorofillban, antioxidánsokban, ásványi anyagokban és más olyan tápanyagokban, melyekre szervezetünknek szüksége van. Továbbá az egyik legismertebb lúgos táplálék, mely segít abban, hogy a gyenge, savas szervezet egészséges, lúgos állapotúvá váljon. A DXN Spirulina tabletta 4 szeme 1 kg zöldség tiszta hatóanyag tartalmát biztosítja számunkra!
HirdetésA doboz tartalma:
120 tabletta x 250mg
Fogyasztói ár: 4675Ft
Törzsvásárlói ár: 3740Ft

A doboz tartalma:
500tabletta x 250mg
Fogyasztói ár: 17515Ft
Törzsvásárlói ár: 14015Ft

Spirulina Cereal

A spirulina széles körben ismert mint kiegyensúlyozott táplálék, a magas rosttartalmú gabonaféléket pedig minden élelmezéstudományi szakértő javasolja. A DXN Spirulina gabonapehely kiváló minőségű gabonából és spirulinaporból készül, így az egyik legjobb, könnyen elérhető tápanyagforrás.

A doboz tartalma:
30 tasakx30gr
Fogyasztói ár:11315 Ft
Törzsvásárlói ár: 9055Ft

DXN webáruház: http://wellnesskavehaz.hu/termekek

DXN Spirulina farm és gyár!
A DXN a Ganoderma mellett a Spirulina termesztésére és minőségi előállítására is odafigyel! Bio farmjain a medencékből közvetlenül a gyártósorokra kerül az alga, így teljesen tiszta kiváló minőségű Spirulina termékek kerülnek a piacra!
Természetesen egészséges!
A Spirulina egyik legfontosabb része a megelőzésnek és helyes étrend kiegészítésnek amiről ez a film szól!
http://s1.tlap.hu/magazin/226/mzn_cikk_kepek_4852/DXN spirulina
DXN spirulina
DXN étrendkiegészítők
DXN Spirulina Cereal
Spirulina tabletta
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - dxn,spirulina,alga,klorofill,lúgosítás
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-07-18 08:38:26
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü