Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Akkoriban emésztő vágy volt bennem, hogy meggyógyuljak és elmondhassam az embereknek, hogy ez lehetséges! Mikor rám törtek a rohamok, a pánik és a félelem, hogy megörülök, akkor ez reménytelennek - Vitamin magazin
részletek »

Van esélyed a gyógyulásra!

A vitaminokra, a különböző ásványi anyagokra, és a nyomelemekre igen nagy szüksége van szervezetünknek. Egészséges életvitelünkhöz elengedhetetlen ezen anyagok bevitele. A Vitamin Tuti Magazin szeretne útmutatást nyújtani az egészséges táplálkozáshoz
Vitamin magazin
Itt vagy: Vitamin magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Van esélyed a gyógyulásra!
Van esélyed a gyógyulásra!
Hidd el van kiút!
Akkoriban emésztő vágy volt bennem, hogy meggyógyuljak és elmondhassam az embereknek, hogy ez lehetséges! Mikor rám törtek a rohamok, a pánik és a félelem, hogy megörülök, akkor ez reménytelennek tűnt! Nem tudtam aludni, sokszor még hajnali négykor is olvastam, tanításokat hallgattam! De állandóan megvallottam a hitemet, leírtam, kimondtam néha kikiabáltam a hitemet a gyógyulásban! Imádkoztam, hálát adtam és kértem Istent mutasson valami kiutat, segítsen megtalálnom a gyógyulás útját!
De lássuk az előzményeket!
2008 novemberében, valószínűleg egy hosszú stresszes időszak következményeként valami stroke szerű történt velem. Vezetés közben felfordult velem a világ, ép hogy megtudtam állni! szabályosan forgott körülöttem minden és hányni kezdtem. Kiszállni már nem volt erőm, összeestem mint egy bábu.
A fiam mellettem volt és tudott mentőt hívni, ami azonnal a neurológiai intézetbe vitt 200 feletti vérnyomással és egekbe szökő pulzussal. Rengeteget számított, hogy a mentős állandóan mondta a nevemet biztatott nyugtatott és tartotta bennem a lelket! Rögtön betoltak az MRI gépbe, jöttek a hatalmas csattogások ahogy feltérképezte az agyam majd vittek az intenzív osztályra ahol a kínok kínja várt rám. Egy vén haldokló ember a lehető legmocskosabban szidta kiabálva Istent és ez tovább verte fel a vérnyomásom.

Nagy nehezen helyre pofoztak és 2 hét után "gyógyultan" hazaengedtek bár még erősen szédültem s alig tudtam járni. A konyhapult úgy nézett ki mint valami kis gyógyszertár annyi minden lett felírva, hogy szednem kell De a neheze itt kezdődött! Tarkó fájás, depresszió, pánik rohamok és a reflux keserítették az életem. Azelőtt a depresszióról azt gondoltam az olyan mélabús szomorkodós állapot.
Amit akkor átéltem azt nem kívánom senkinek! Pánik, félelem, hallucináció, alvatlanság és persze a pszichoszomatikus betegségek . A háziorvoshoz már szégyelltem lemenni, mert mindig máshol fájt!
Mikor muszáj volt vezetnem, közösségbe mennem végig pánikban voltam, vittem magammal mindig a leleteimet rettegve attól, hogy újra rám tör a roham.
És rám is tört sokszor, azt hittem, ott helyben elájulok vagy meghalok! Iszonyú érzés volt! Muszáj volt pszichiáterhez mennem , de persze azonnal ő is csak a gyógyszereket írta fel, XANAX -ot és Dalsan antidepresszánst kezdtem szedni. Éjszakánként nem tudtam aludni még hajnali 4kor is fent voltam és kétségbeesve kerestem az interneten valami megoldást. Kipróbáltam homeopátiát, mágneságyat kétfajta tablettát is aminek használnia kellett volna stb de semmi se használt. Ott sírtam a folyóson a földre gubbasztva és nem volt reményem, hogy mikor állok helyre, és hogy teremtek biztonságot, megélhetést 8 tagú családomnak!

Amit az interneten olvastam az antidepresszánsokról nem nyugtatott meg sőt aggódással töltött el! Nem akartam függővé válni, egyre erősebb szereket szedni! A legnagyobb gond az alvászavar volt mivel napközben a 6 gyerek mellett helyt kellett állni, de így hogy éjszaka nem tudtam aludni ez egyre nehezebb volt!
HirdetésAztán jött valami, aminek hatására ma már több mint két éve egészséges vagyok, nem szedek gyógyszereket, és nagyszerűeket alszok. Hogy mi ez azt a törvények miatt nem írhatom le mert sérti a gyógyszer gyárak érdekeit ha én azt mondom hogy természetes úton jöttem helyre.
De ha privát megkeresel, akkor szívesen elmondom. Persze az első az, hogy akarjál meggyógyulni és akarj megszabadulni az önsajnálattól és a negatív gondolkozástól! Természetesen nem tudom, hogy neked is használna-e, nálad is megtörténne-e a csoda hisz mindannyian mások vagyunk, más testi lelki szellemi háttérrel!

Ugyanakkor minden esély is meg van rá, hogy neked is használjon, hisz nem vagyok különleges ember én se, és nem tettem semmi különlegeset. Amit tettem azt te is megtudod tenni, ezért csak bátorítani tudlak, hogy neked is van kiút HA IGAZÁN AKAROD!

Többen megkerestek már, hogy én mitől gyógyultam meg álltam helyre, s volt aki azt mondta, hogy amit írtam reklám. Jogos a bizalmatlanság, de gondolj bele, ha valami használt, akkor annak neve van az konkrét dolog, így nagy valószínűséggel ára is van, és úgy lehet beszerezni. Én mikor akkoriban a megoldást kerestem nagyon örültem volna, ha rátalálok egy ilyen "reklámra" mert szörnyen éreztem magam. Ha valami gyógyszert ajánlanék, vagy valami pszichiátriai kezelést az is reklám lenne. A kérdés az, hogy most megakarsz-e gyógyulni, valóban megoldást keresel, vagy csak sajnálod és sajnáltatod magad a környezeteddel! Én ma már tudom, hogy van kiút de amikor elkezdtem akkor csak a hitem volt hogy ez tényleg használni fog! Ha nincs bizalmad a természetes megoldásokban, akkor nem marad más, mint a gyógyszer, ami tönkretesz és nem használ, legfeljebb a tüneteket nyomja el! Az én reklámom nem üzleti érdek, hanem segítő szándék, de mivel én is a termék népszerűsítésével foglalkozom mióta meggyógyultam így csak bizalom kérdése, hogy elhidd hogy elsősorban segíteni akarok volt sorstársaimon. Valamire ki fogod adni a pénzed, akkor miért ne olyanra adnád, ami használ?
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - alvászavar,alvás,álmatlanság,depresszió,pánikbetegség,
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-07-13 08:56:28
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü