Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nem csak a gyógyszeripar, de a vitamin ipar is nagy üzlet, ezért rengeteg vitamint adnak el az embereknek a megelőzés, gyógyulás reményében. A TV reklámok tele vannak a különböző szintetikus - Vitamin magazin
részletek »

Vércsepp analízis - Használnak-e a vitaminok?

A vitaminokra, a különböző ásványi anyagokra, és a nyomelemekre igen nagy szüksége van szervezetünknek. Egészséges életvitelünkhöz elengedhetetlen ezen anyagok bevitele. A Vitamin Tuti Magazin szeretne útmutatást nyújtani az egészséges táplálkozáshoz
Vitamin magazin
Itt vagy: Vitamin magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Vércsepp analízis - Használnak-e a vitaminok?
Vércsepp analízis - Használnak-e a vitaminok?
A véred mindent elárul!
Nem csak a gyógyszeripar, de a vitamin ipar is nagy üzlet, ezért rengeteg vitamint adnak el az embereknek a megelőzés, gyógyulás reményében. A TV reklámok tele vannak a különböző szintetikus vitaminok, pezsgő tabletták, cseppek reklámjaival. És sajnos a legtöbb embernek ez elég is , ahhoz hogy higgyen nekik, és bízzon azokban a termékekben. Pedig sokszor a legjobb hatásuk az, hogy nem ártanak! Hasznosságuk erősen megkérdőjelezhető. Van mindenesetre egy módszer amivel, betekintést kaphatunk a testünk egészségügyi állapotába, amiről a vérünk tud elmondani sok információt!
A vérkeringés fontossága:
Az infarktus, a stroke oka az érszűkület és a vérrög képződése! Ha nincs jó vérellátás egy szervben, akkor ott nincs esély gyógyulásra, helyes működésre sem lásd, hasnyálmirigy nem termel inzulint melynek eredménye a cukorbetegség!! Inzulin nélkül nincs glukozlebontás, ATP! A gyógyszerek csökkentik a veszélyt, csökkentve a nyomást, lassítva a szívet vagy hígítva a vért, de ez nem oldja meg a problémát, nem szűnteti meg az okot! És más szervekhez nem jut elég vér!

Vércsepp analízis vizsgálat: http://vercseppanalizisvizsgalat.hu/blog.html

Következmény:
A megváltozott pH-egyensúly, sok cukor, zsír és kevés víz, illetve mozgás eredményeként a vörösvérsejtek torzultak, összetapadtak lesznek a vér ragadóssá és sűrűvé válik, a hajszálerek eltömődnek és ezáltal az összetapadt hemoglobinok lényegesen kevesebb oxigént képesek a sejtekhez szállítani, a sejtek oxigénhiánnyal küzdenek! Az oxigénhiány miatt nincs ATP termelődés a glukózból, fáradékonyak leszünk! Ha mégis dolgoztatjuk magunkat annak eredménye a tejsav termelődés, izomláz, és szabadgyökök felszabadulása lesz, amik viszont rombolják a sejteket, elsősorban a DNS-t! Ennek nyoma az öregedés, ami kívül csak szépség hiba, de belül komoly betegség oka lehet! Az oxigénhiányos környezetben a sejtek poliamidot termelnek, hogy reprodukálják magukat, mert elhalásra készülnek! Ez a daganatképződés, ha ez már sérült sejtekkel történik az a RÁK! Ezért fontos a helyes vérellátás és sok oxigén a vérben! Másrészt a méreganyagok, savak elszállítása is leáll, így a savak szétmarhatják, rombolják a sejteket, szöveteket!
Az immunrendszer is legyengül, a T-sejtek nem jutnak el a sejtekhez, így nem tudják legyőzni a támadókat és nem tudják eltakarítani a szemetet amit az elpusztult kórokozók, sejtek termelnek! A savak és a mérgek felborítják a test belső pH-egyensúlyát, aminek következtében az egészséges sejtek szerkezete felbomlik, és már nem tudják optimálisan ellátni funkcióikat és emiatt előbb vagy utóbb betegségek alakulnak ki.
Ha a máj állandóan csak a régi vér megújításával fárad, nincs friss vér, akkor a szervek károsodhatnak! Amikor egy szerv szövete elzáródik a vér utánpótlástól, hajszálér blokk miatt, a sejtek / szövetek elpusztulnak. Savasodás ellen elhízással, csontritkulással védekezik a szervezet!Vércsepp analízis vizsgálat:
A vér az élet folyója, mindenről "tud", ami a szervezetünkben történik, mert legrejtettebb zugába is eljut. Ezért, ha tudni akarjuk, hogy mi zajlik a szervezetünkben, legegyszerűbb a vérünket vallatni.
A hagyományos vérvizsgáló módszerrel kémiailag módosítják a vérből vett mintát és annak mennyiségi mutatóit határozzák meg. Ha azonban pontos képet akarunk kapni arról, hogy milyen állapotban kering szervezetünkben a vér, kezeletlen mintát kell vizsgálni olyan műszerrel, ami nem változtatja meg szerkezetét, kémiai összetételét és az egyes összetevők minőségét is megmutatja. Ezt teszi lehetővé a sötét látóteres ultramikroszkóp és az élő vércsepp analízismódszere.
A vércseppanalízis során az élő vércseppet vizsgálják. Nem azt nézik, hogy az egyes elemekből mennyi van a vérben, hanem hogy azok épek-e, életképesek-e, mennyire aktívak, egymáshoz képest hogyan helyezkednek el. Mivel a vér összetétele és alakos elemeinek állapota követi a szervezetben zajló kóros folyamatokat, ezért azokat élő állapotukban vizsgálva még csak nagyon enyhe, vagy akár egyáltalán nem jelentkező tünetek esetén is megállapítható a betegségre való hajlam, vagy, hogy a betegség kialakulása megkezdődött.
Egy ilyen vizsgálaton való részvétel, sokat segíthet szervezetünk állapotának felmérésében.

Ha a vizsgálat problémákat mutat ki, vitamin vagy ásványi anyag hiányt, elsavasodást akkor érdemes átgondolni, hogy megéri e pénzt kidobni a gyógyszergyári vitaminokra, érdemes-e csepegtetni azokat a cseppeket szedni a szintetikus vitaminokat?

Sokkal hatásosabb és hasznosabb gyógygomba készítményeket, illetve más gyógynövényeket - pld. Spirulina, Noni - fogyasztani, amik valós és kiváló hatását, a vércsepp analízis vizsgálat is igazolni tudja!

Gyógygomba webáruház: http://www.gyogygomba.dxneurope.eu/termekek

A ganoderma gyógygomba - Tisztítja vérereket, az erek karbantartójának is hívják. Feloldja a zsírt, és a vízben oldódó méreganyagokat Eltávolítja a blokkokat az erekből. Gátolja a vérsejtek összetapadását, vérhígító hatású. Szkeneli a szervezetet, előhozza a rejtett, betegség előtti fázisban levő dolgokat! Megjelöli a rákos sejteket és segíti a makrofágokat, hogy felismerjék a rákos sejteket! Gátolja a daganat vérellátását!
Méregtelenít és több mint 200 hasznos tápanyag, vitamin, ásványianyag tartalma segíti a szervezet öngyógyító képességeit, és a vér összetételét, állapotát jó irányba befolyásolja!


Az egészséges ganoderma kávé nemcsak a vérkeringés helyreállításában segít, méregtelenít, hanem a ganoderma közömbösíti a koffein és a csersav negatív hatásait és nem veri fel a szívet!
DXN ganoderma kávé itt: http://azegeszsegeskave.info

Érdemes tehát egy vércsepp analízis vizsgálattal feltárni a vérünk valós állapotát, és a látottak alapján elkezdeni a helyes táplálékkiegészítést! Egy 3 hónap múlva megismételt vizsgálat egyértelműen mutatni fogja a pozitív változást!

Jelentkezés vércsepp analízis vizsgálatra: http://vercseppanalizisvizsgalat.hu/idopontkeres.html
Vércsepp analízis vizsgálat Vércsepp analízis vizsgálat
A vérkeringés fontossága A vérkeringés fontossága
Vércsepp minták Vércsepp minták
Ganoderma az erek karbantartója! Ganoderma az erek karbantartója!
A véred mindent elárul! A véred mindent elárul!
Összetapadt vörösvértestek!
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - dxn,vércsepp analízis,élő vércsepp vizsgálat, vércsepp analízis vizsgálat,
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
- 2015-04-02 14:26:20
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü