Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szintetikus - természetes? képes leírás - Vitamin.tlap.hu
részletek »

Szintetikus - természetes? - Vitamin.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vitamin.tlap.hu » Szintetikus - természetes?
Keresés
Találatok száma - 4 db
100 %-ban természetes vitaminok!

100 %-ban természetes vitaminok!

Miért is fontos, hogy természetes vitamint fogyasszunk és ne szintetikusat? A szintetikus vitaminok sosem képesek teljes mértékben betölteni ugyanazt a szerepet, mint a természetes vitaminok! A szintetikus vitaminok megterhelik a vesét és csökkentik más tápanyagok hasznosulását. A vitaminok működéséhez nem csak a vitamin molekulára van szükség, hanem enzimekre is. A természetes vitaminokban a szintetikussal szemben ezek az enzimek és koenzimek is megtalálhatók. Webáruházunkban csak természetes forrásból előállított táplálékkiegészítőket talál, melyekre 100 %-os garanciát vállalunk!

Egészséges ember

Egészséges ember

A legtöbben szeretnének életmódjukon változtatni, elhatározzák - ha nem is tesznek fogadalmat -, hogy egészségesebben kívánnak élni. Ahhoz azonban, hogy a tervből valóság legyen egy olyan lépcsőfok amit nagyon kevesen hajlandóak meglépni! A kényelem a legtöbb ember életében sokkal fontosabb szempont mint a felelősség vagy a tudatos életmód választása, felvállalása! Tény hogy az emberek többsége 40 évig feláldozza az egészségét, hogy pénze legyen, majd 40 évig kénytelen a pénzét feláldozni, hogy egészsége legyen! Vagy legalább mentse ami menthető! Egészségünk gyakran csak akkor válik fontossá, amikor szervezetünk jelez, valami nagy és tartós baj ér. Akkor viszont honfitársaink hatvan százaléka elrohan orvoshoz, a többiek pedig még akkor sem mernek vagy akarnak a dolgok végére járni. Saját felelősségünk is, komolyan vesszük-e a megelőzést. Manapság, amikor egészségről beszélünk, ahányan tesszük, annyiféle dologra gondolunk. De mit értünk egészségen? Vannak akik szerint nincs is egészséges ember csak rosszul kivizsgált beteg!

Vitamin ABC

Vitamin ABC

A vitaminsziget.com útmutató az egészségük megóvásáért tenni akaróknak. Írásainkban, enciklopédiánkban,szakértő rovatunkban sok érdekes témát boncolgatunk, áruházunkban bevizsgált és szigorú gyártási technológia alapján káros, szintetikus alapanyagok felhasználása nélkül előállított termékeket forgalmazunk (GMP, BDIH) nem biztosítva egyetlen termékgyártónak sem kizárólagosságot, megőrizve ezzel függetlenségünket. Termékeinkre 100%-os visszavásárlási GARANCIÁT vállalunk

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Vitamin vita.

Vitamin vita.

E-vitamin kontra gyógyszer A Natural News-ban Mike Adams ismertette és bírálta az E-vitamin hatásáról publikált tanulmány következtetéseit, amely az American Heart Association folyóiratában jelent meg. Ezek szerint az E-vitamin csökkentheti a vérrög képződésének kockázatát. Az adatok egyértelműen bizonyítják, hogy azoknál a nőknél, akik E-vitamint szedtek, 21%-kal kisebb volt a valószínűsége a vérrög előfordulásának. A vénás trombózisnál a vérrögök az erekben képződnek. Ha ez a rög elzárja az utat a vér elől, és nem tud a tüdőhöz, agyhoz, szívhez áramlani, ez az állapot halállal végződhet. Nagy számú, mintegy 39876 nő vett részt a kísérletben, 45 évesek, vagy ennél idősebbek. Tíz éven át minden második napon kaptak 600 IU (egységnyi) E-vitamint. A kontroll csoport placebót kapott ugyanilyen gyakran. A tíz év alatt, 482 nőnél fordult elő vénás trombózis. A placebós csoportból 269-nél, és az E-vitamint szedő csoportból 213-nál.

Tuti menü