Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Természetes gyógymódok képes leírás - Vitamin.tlap.hu
részletek »

Természetes gyógymódok - Vitamin.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vitamin.tlap.hu » Természetes gyógymódok
Keresés
Találatok száma - 18 db
A lúgosítás

A lúgosítás

Robert O. Young, Ph.D., A pH Csoda című könyv szerzője, elméletének az Új Biológia elnevezést adta. Ha leegyszerűsítve akarunk fogalmazni, az Új Biológia elmélete szerint az összes megbetegedés egyedüli okozója a szervezet túlzott mértékű savasodása. Dr. Young úgy találta, hogy amikor a szervezetünk egészséges, lúgos egyensúlyi állapotban van, a kórokozók képtelenek benne megtelepedni. Egészségünk a vér sav-bázis egyensúlyán múlik, illetve azon, hogy a megfelelő étrend segítségével megteremtjük-e az optimális 80/20 lúgos és savas egyensúlyi arányt a szervezetünkben. A savasodás nem csak a savak károsító hatása miatt okozhat problémát, hanem a savas környezetet előnyben részesítő kórokozók miatt is. Ezek ellen csakis savtalanítással, hidratálással, pH lúgosítással tudunk védekezni. A hidratálással megtisztítjuk szervezetünket a korábban elraktározódott savaktól, melyek e nélkül újabb problémákat okozhatnának. Fontos tehát, hogy a savtalanítás folyamata mellett kellő folyadékot fogyasztani! Az ajánlott mennyiség legalább egy liter 20 testsúlykilónként.

Az antioxidánsok feladatai.

Az antioxidánsok feladatai.

Az antioxidánsok legfőbb feladatai közé tartozik, hogy az egészségért legyenek felelősek. A lényeg, hogy az antioxidánsok segítségével egészségesek maradhatunk, és a betegségekből is meggyógyulhatunk. A honlapon részletesen olvashatunk az antioxidánsok feladatairól és az érdekességekről. Az antioxidánsok többségét a gyümölcsökben és a zöldségekben találjuk, viszont az a jellemző, hogy ezekből egy átlag ember nem fogyaszt elegendő mennyiséget, így szüksége van a szervezetnek arra, hogy más forrásból pótoljuk az antioxidánsokat.

Citromkúra

Citromkúra

A citromkúra hatékony tisztító, méregtelenítő kúra. Ezzel a természetes gyógymóddal megtisztíthatjuk szervezetünket a lerakódott méreganyagoktól, illetve nagy mennyiségű c-vitaminnal (antioxidáns), természetes savakkal, ásványi anyagokkal láthatjuk el azt. A vitaminbevitel, a vitaminok napi fogyasztása elsődleges fontossággal bír táplálkozásunk során, hiszen a vitaminhiány, a szervezet minőségi éhezése áll a legtöbb civilizációs betegségnek hitt megbetegedés hátterében. Évente kétszer elvégezve esélyt adunk szervezetünknek a vitaminokkal való feltöltődésre, a gyógyulásra.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
D-mannose a húgyúti fertőzések ellen.

D-mannose a húgyúti fertőzések ellen.

A honlap linkjére kattintva lehetőségünk van megismerni a d-mannose jótékony hatásait és egészségügyi előnyeit. A d-mannose valójában egy egyszerű cukor, amely többféle gyógyhatással is rendelkezik. A d-mannose többféle pozitív hatással rendelkezik az egészségünk számára. A húgyúti fertőzések kellemetlen betegségek, amelyeket a legtöbb nő megtapasztal élete során. A d-mannose segítségével megelőzhető a húgyúti fertőzés kialakulása, hiszen a d-mannose képes a fertőzés okozta baktériumot elpusztítani.

Depresszió kezelése

Depresszió kezelése

A Medical 4 You kezeléseken számos masszírozás fajtát igénybe lehet venni, a képzett és tapasztalt masszőrök jóvoltából: tradicionális japán-, svéd-, shiatsu-, aromaterápiás- és életerő masszírozás. Ezek felül még foglalkoznak kinezió szalag ragasztással, életút elemzéssel, tanácsadással, és numerológiával, valamint holisztikus- és öngyógyítással is. A különféle kezeléseken, az adott kezelőhöz való bejelentkezéssel lehet részt venni. Az időpont egyeztetés a weboldalon keresztül, valamint a feltüntetett elérhetőségek valamelyikén lehet.

Depresszió pánikbetegség

Depresszió pánikbetegség

Többen megkerestek már, hogy én mitől gyógyultam meg álltam helyre, s volt aki azt mondta, hogy amit írtam reklám. Jogos a bizalmatlanság, de gondolj bele, ha valami használt, akkor annak neve van az konkrét dolog, így nagy valószínűséggel ára is van, és úgy lehet beszerezni. Én mikor akkoriban a megoldást kerestem nagyon örültem volna, ha rátalálok egy ilyen 'reklámra' mert szörnyen éreztem magam. Ha valami gyógyszert ajánlanék, vagy valami pszichiátriai kezelést az is reklám lenne. A kérdés az, hogy most megakarsz-e gyógyulni, valóban megoldást keresel, vagy csak sajnálod és sajnáltatod magad a környezeteddel! Én ma már tudom, hogy van kiút de amikor elkezdtem akkor csak a hitem volt hogy ez tényleg használni fog! Ha nincs bizalmad a természetes megoldásokban, akkor nem marad más, mint a gyógyszer, ami tönkretesz és nem használ, legfeljebb a tüneteket nyomja el! Az én reklámom nem üzleti érdek, hanem segítő szándék, de mivel én is a termék népszerűsítésével foglalkozom mióta meggyógyultam így csak bizalom kérdése, hogy elhidd hogy elsősorban segíteni akarok volt sorstársaimon. Valamire ki fogod adni a pénzed, akkor miért ne olyanra adnád, ami használ?

DXN ganoderma webáruház

DXN ganoderma webáruház

A Ganoderma valóban univerzális orvosság? Most ne a történelem során felbukkanó betegségekről beszéljünk, hanem a modern betegségekről. Hogy megtaláljuk a választ, tizenhárom éven keresztül újra és újra megvizsgáltuk a hatásait. Kielégítő eredményeket kaptunk. Az első kérdés az, hogy a Ganoderma minden betegség esetén hatásos lehet-e? A válaszunk Igen., mert képes arra, hogy karban tartsa a modern ember egészségét. Egy kevésbé egészséges ember számára a Ganoderma teste leggyengébb, legerőtlenebb részére is hatással van. Egy beteg ember esetében gyökerénél ragadja meg a problémát és lehetővé teszi a felépülést. A Ganoderma képes egy kiegyensúlyozatlan szervezet megváltoztatására és egészségessé teszi azt. Nincs eltérés az emberi fajok között, legyen az ősi vagy modern. A Ganoderma minden esetben ugyanazzal a hatással bír. Emberek a világ minden részéről azonos eredményeket tapasztalhatnak. Ha egy beteg szervezete különösen jól reagál a Ganodermára, az olyan, mintha egy szabadalmaztatott gyógyszer a maximális hatást váltaná ki. Tény, hogy eddig senkinél nem tapasztaltunk olyat, hogy negatív hatással lett volna a páciensre, vagy esetleg elégtelen eredményt nyújt

Fitoterápia lexikon

Fitoterápia lexikon

Fitoterápia - Téma:Egészség - Online Lexikon Fitoterápia vagy szintetikus gyógyszerek? A mai világban egyre inkább jellemző, hogy az emberek minden vonatkozásban a természethez nyúlnak vissza. Népszerűek a természetben tett kirándulások, egyre vonzóbb a természeti környezet, a biotáplálkozás.

Immunerősítés

Immunerősítés

A szervezetünk természetes védekező rendszere, nagyon fontos szerv, a külvilággal való kapcsolatunkat biztosítja, hogy egészségesek maradjunk. A behatolókkal szembeni védelmet, vírusok, baktériumok, gombák ellen. Az immunrendszer védelme, a kulcsa egészségünknek. Tehát, akinek az immunrendszere egészséges az nem fog megbetegedni.' De már egy ártalmatlannak tűnő tüsszentés alkalmával például influenzavírus juthat a tüdőnkbe. Ilyenkor van arra szükség, hogy egy sokkal jobban képzett, irányított katonaságból álló egység vegye fel a küzdelmet. Ezek a limfociták. Amik aztán a kórokozók behatolásának helyére jutva - hosszabb idő alatt, tehát akár egy - két hét is lezajlik ez idő alatt, amíg ez a folyamat lejátszódik. Ilyenkor jelennek meg a betegség tünetei: lázasak vagyunk, fájdalmas nyirokcsomó duzzanatot érzünk.

Hirdetés
Jódaqua gyógyvíz

Jódaqua gyógyvíz

A jód hozzájárul a szervezetben lezajló fiziológiai és anyagcsere folyamatokhoz, ill. a pajzsmirigy megfelelő működéséhez. A nyomelem csökkent mértékű megjelenése (jódhiány) vagy túlzott megmutatkozása pajzsmirigy megnagyobbodásra (golyva) vagy egyéb pajzsmirigybetegség meglétére enged következtetni. A jód pótlása ilyenkor - csakúgy, ahogy a mindennapokban - fokozottan hangsúlyos. Informálódjon bővebben weboldalunkon a jódbevitel fontosságáról, és próbálja ki magas jodid koncentrációjú Jódaqua készítményünket is!

Kamilla Biopatika - Természetes gyógymódok

Kamilla Biopatika - Természetes gyógymódok

Táplálkozási problémái vannak? Fogyni szeretne? Egészséges, hatékony megoldásokat keres test és lelki problémáira? Ha a válasz igen, akkor látogasson el a http://www.biopatika.shop.hu weboldalra. Nálunk mindent megtalál, amire szüksége van: Étrend kiegészítők, táplálék kiegészítők, fogyasztószerek, gyógyteák, gyógynövények, gyógyfüvek, aszalványok, csíráztatás, minden, ami megoldás lehet a problémáira. Web áruházunkban akciós Flavin7 és más egyéb gyógy készítmények kaphatók kedvezményes áron. Ne mérgezze magát antibiotikummal, hanem próbálja ki a természet által nyújtotta gyógymódokat. A fogyókúrás szerektől, a különböző gyógy készítményű kenőcsökig, krémekig, a vitaminokon és más antioxidánsokon keresztül nálunk mindent megtalál. Ne szalassza el a lehetőséget, éljen és gyógyuljon egészségesen!

Lúgosítás

Lúgosítás

Sav-bázis egyensúllyal az optimális egészségért. Nyerje vissza karcsú alakját, magas enegriaszintjét, és puha, rugalmas bőrét, amire mindig is vágyott. Mint ahogy testünk szabályozza a hőmérsékletét, a vér pH-értékét is befolyásolja egy nagyon szűk tartományban; és mindent megtesz azért, hogy ezt fenntartsa. A vér elsavasodásának elkerülése végett a szervezet eltárolja a savakat a sejtekben, ezzel túlterhelve őket. Belső nedveink pH szintje testünk minden egyes sejtjére hatással van; és ha a savasság hosszan tart, megzavarja az összes sejtszintű aktivitást - megakadályozza az életet magát. A pH-érték fogalmával bizonyára Ön

Matuzsálem flavonoid komplex

Matuzsálem flavonoid komplex

Az antioxidánsok a szabadgyökök megkötése által gátolják meg a betegségek kialakulását. Már meglévő betegség esetén az antioxidánsok a szervezet egyensúlyának helyreállításával segítenek a gyógyulásban. A Matuzsálem tabletta mindenkinek ajánlott étrendkiegészítőként. A Matuzalem kúraszerű fogyasztása jobb közérzetet és egészséget biztosít Önnek!

Q10, lúgosítás, méregtelenítés, c vitamin

Q10, lúgosítás, méregtelenítés, c vitamin

Termékeink között megtalálhatja a méregtelenítéshez és a lúgosításhoz szükséges kiemelkedő minőségű készítményeket, melyek csupán karnyújtásnyira várják Önt. Mi egy olyan összetett megoldást kínálunk, amelynek alapjait neves tudósok és orvosok hosszú évek alatt dolgozták ki. A legjobb természetes alapanyagok ideális keverékét alakították elő ki Önnek azért, hogy dobozba zárva az Ön otthonába is eljuthasson! Q10, lúgosítás, méregtelenítés, c vitamin

Szorongás elleni gyógymód

Szorongás elleni gyógymód

A szorongás, a pánikbetegség és a depresszió legyőzhetetlennek tűnik. Sokan úgy érzik, hogy a betegség már annyira elhatalmasodott rajtuk, hogy már nincs esélyük arra, hogy újra teljes életet éljenek. Pedig tévednek. Igenis meg lehet szabadulni ezektől a lelket gyötrő, a mindennapokat megkeserítő kóroktól. Nekem is sikerült, azóta pedig több mint 11000 embernek segíthettem szembenézni és megküzdeni a betegségével. Te is kiutat találhatsz, és a mostani sötét időszak csak távoli emlék lesz. Kérdés esetén hívjon bátran.

Természetesen a d-mannózzal.

Természetesen a d-mannózzal.

A d-mannózt kis tételben, de a testünk szöveteiben is megtaláljuk. Viszont nagy mennyiségben tartalmaznak d-mannózt a gyümölcsök, és a zöldségek. Az alma, az őszibarack és a vörös áfonya tartalmazza ezt az anyagot a legnagyobb koncentrációban. A mannóz számos előnyt birtokol, sőt az antibiotikumokkal szemben számos előnnyel bír. A mannóz úgy gyógyít bennünket, hogy megőrzi a szervezetünk egyensúlyát. A mannóznak köszönhetően kezelhetjük a fertőzéseket és emellett meg is előzhetjük azokat. Kattints és ismerkedj a d-mannóz előnyeivel.

Tornado kapszula - A legerősebb étrend-kiegészítő a potencianövelésben

Tornado kapszula - A legerősebb étrend-kiegészítő a potencianövelésben

Merevedési zavarokkal küzd, felpezsdítené szexuális életét? Itt a legjobb potencianövelők várják! Próbálja ki a testi- és szellemi frissességet nyújtó, páfrányfenyőben, tökmagolajban, antioxidánsokban gazdag potencianövelő szereink egyikét! Férfierő kapszuláink nemcsak az erekció-késleltetésben lehetnek segítségére: hozzájárulhatnak a spermiumképződéshez, a sejtvédelemhez. A kínálatunkban álló természetes potencianövelőket (Boom Boom, Diablo és Tornado potencianövelők) online, akár kedvezménnyel is megrendelheti.

Tuti menü