Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vitamin hiány képes leírás - Vitamin.tlap.hu
részletek »

Vitamin hiány - Vitamin.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vitamin.tlap.hu » Vitamin hiány
Keresés
Találatok száma - 7 db
A jód pótlása

A jód pótlása

A jód hozzájárul a szervezetben lezajló fiziológiai és anyagcsere folyamatokhoz, ill. a pajzsmirigy megfelelő működéséhez. A nyomelem csökkent mértékű megjelenése (jódhiány) vagy túlzott megmutatkozása pajzsmirigy megnagyobbodásra (golyva) vagy egyéb pajzsmirigybetegség meglétére enged következtetni. A jód pótlása ilyenkor - csakúgy, ahogy a mindennapokban - fokozottan hangsúlyos. Informálódjon bővebben weboldalunkon a jódbevitel fontosságáról, és próbálja ki magas jodid koncentrációjú Jódaqua készítményünket is!

Bioperine - Walmark Aktív

Bioperine - Walmark Aktív

A Bioperine egy szabadalmaztatott összetevő, amely klinikai kutatások alapján akár 20-80%-kal is képes megnövelni a vitaminok és ásványi anyagok felszívódását. A Walmark által gyártott új Aktív termékcsaládban 5mg mennyiségben található meg a Bioperine hatóanyag, amely már jelentős javulást eredményezhet a felszívódásban. Jelenleg elérhetőek magnézium b6, kalcium magnézium cink, szelén és cink ásványi anyagok és vitaminok a portfolióban. A termékek megvásárolhatóak országszerte számos gyógyszertárban!

Köröm vitamin

Köröm vitamin

A köröm vitamin pótlását többféleképpen tudjuk elősegíteni. Mind a belsőleges vitaminpótlás, a természetes tápanyagokból, valamint a vitaminos ápolószerek együttes alkalmazásával tudjuk egészségét megőrizni. A különféle köröm elváltozások hátterében is legtöbb esetben a vitaminhiány áll, így érdemes rendszeresen ápolnunk körmeinket és megelőzni a különféle elváltozásokat.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Minőségi éhezés

Minőségi éhezés

Magyarországon a férfiak átlagéletkora tíz, a nőké hét-nyolc évvel alacsonyabb, mint tőlünk pár száz kilométerrel nyugatabbra. Az egészségre káros hatások megközelítően 43 százaléka az életmódból ered. A többi kár genetikai eredetű (27 százalék), továbbá környezeti ártalmakra (19 százalék) és az egészségügyi ellátás hiányosságaira vezethető vissza (11 százalék). Napjainkban már senki sem kérdőjelezi meg azt, hogy szoros összefüggés van a táplálkozásunk és az egészségi állapotunk között. Dr. Márai Géza, a Szent István Egyetem Környezetgazdálkodási Intézet ökológiai tanszékének tanára évtizedek óta vizsgálja, hogy a környezetszennyezés hatására hogyan romlott talajaink minősége, és ennek következtében milyen káros hatások érték a növényeket, állatokat és rajtuk keresztül egészségünket.

Tudta, hogy a legtöbb népbetegség hátterében mikrotápanyag hiány áll?

Tudta, hogy a legtöbb népbetegség hátterében mikrotápanyag hiány áll?

Magyarországon az emberek jelentős része igen kevés vitamint eszik napi szinten, sőt a legtöbben még a minimális szintnek megfelelőt sem viszik be szervezetükbe a táplálkozásuk során. Ez jelentős kockázattal járhat a szív- és érrendszeri betegségek, az idegrendszeri problémák, ízületi- és mozgásszervrendszeri megbetegedések, a csontritkulás és a daganatos elváltozások kialakulása szempontjából.

Vitamin-és ásványianyag hiánybetegségek.

Vitamin-és ásványianyag hiánybetegségek.

Vitamin-és ásványianyag hiánybetegségek. A vitaminok és az ásványi anyagok olyan táplálék komponensek, melyekből kis mennyiség elegendő a szervezet egészséges működésének fenntartásához. Vitamin-és ásványianyag hiánybetegségek. A vitaminok és az ásványi anyagok olyan táplálék komponensek, melyekből kis mennyiség elegendő a szervezet egészséges működésének fenntartásához.

Vitaminok és hiányuk

Vitaminok és hiányuk

A-vitamin (retinol)       Az A-VITAMIN mikroszkópikus képeHiánya: a szem, a bőr és a nyálkahártya kiszáradásához vezethet, látásromlást eredményezhet.Fő forrásai: máj, tengeri hal, tej és tejtermékek, margarin, tojássárgája,

Tuti menü